Anders Langworth er ny chef for Nordeas Sustainable Finance

    Anders Langworth, fungerende co-chef for Group Sustainable Finance siden slutningen af ​​juni, er udnævnt til ny Head of Group Sustainable Finance med øjeblikkelig virkning, oplyser Nordea.

    I de sidste tre år har Anders haft en førende position inden for Nordeas bæredygtighedshold sammen med Ylva Hannestad. Ylva vil fortsætte som vicechef for Group Sustainable Finance og blive medlem af Group Business Ethics and Values-udvalget, som sådan udpeget af CEO.

    “Jeg er glad og stolt over denne mulighed og de fremskridt, vi har gjort i de sidste år. Vi har et stort team med meget stærk fart og er fast besluttet på at tage ansvarlig bank til næste niveau – både i vores interne drift og i vores kunde Det giver os mulighed for at være en stærk og relevant bank for både vores ansatte og vores kunder, nu og i fremtiden,” siger Anders Langworth.

    Fremadrettet Group Sustainable Finance vil intensivere sit fokus sammen med forretningsområder for at udvikle og styrke Nordeas risikostyring og kundetilbud inden for området ansvarlig bankvirksomhed.

    https://www.nordea.com/en/press-and-news/news-and-press-releases/news-en/2018/new-head-sustainable.html