Bloomberg introducerer ‘Meatless Monday’

  Kantiner på Bloombergs kontorer i New York og New Jersey øger antallet af plantebaserede måltider og skærer kød helt ud hver mandag

  Kød er slået fra menuen på Bloombergs kontorer i New York og New Jersey, efter at den finansielle nyhedsgigant annoncerede, at deres kontorkanter vil vedtage ‘Meatless Monday’ som en del af en ny plan for at tackle madrelaterede emissioner i hele virksomheden.

  Bloomberg sagde i går, at intet kød vil blive tilbudt mandag på de to kontorsteder, og i løbet af ugen vil der blive serveret flere plantebaserede indstillinger.

  Virksomheden har tilsluttet sig Cool Food Pledge , et projekt oprettet af World Resources Institute for at opmuntre virksomheder til at servere planvenlige måltider til deres ansatte.

  Deltagerne lover at reducere drivhusgasemissioner fra den mad, de leverer med 25 procent inden 2030, et mål, som WRI siger, er i overensstemmelse med målene i Parisaftalen. Organisationer, der deltager i initiativet, inkluderer IKEA, Harvard University, Verdensbanken og Milanos by.

  https://www.businessgreen.com/bg/news/3084565/bloomberg-to-introduce-meatless-monday-to-cut-its-catering-carbon-footprint