CEO/Hartmann: Fokus på bæredygtige emballager giver vækst

    Emballagevirksomheden Brdr. Hartmann nyder i øjeblikket godt af en stigende fokus på bæredygtige støbepapemballager og høster også frugterne af investeringer i øget kapacitet, rapporterer Ritzau Finans.

    Prisjusteringer giver også medvind, og i tredje kvartal pynter endvidere en engangsindtægt fra et forlig i en patentsag og et højere salg af maskiner og teknologi til fremgang – og justering af forventningerne til hele året.

    Det siger selskabets administrerende direktør, Torben Rosenkrantz-Theil, efter onsdagens regnskab, hvor forventningerne til omsætningen for hele året oppræciseres til den øvre del af det tidligere udmeldte forventningsinterval på 2,2, til 2,4 mia. kr., mens forventningerne til overskudsgraden nu er 11 pct. mod tidligere ventet 9-11 pct.

    – Den primære årsag til præciseringen er, at vores to største divisioner, nemlig den europæiske og amerikanske, bliver ved og ved med at levere god volumenvækst. Det har også været et kvartal med et højt teknologisalg, og så har vi haft en engangsindtægt i forbindelse med et forlig af en retssag – men den altoverskyggende årsag er, at vores kerneforretning har det rigtigt godt, siger Torben Rosenkrantz-Theil til Ritzau Finans.

    https://www.sydinvest.dk/nyheder.aspx?Action=1&NewsId=113071&PID=9258