---ANNONCE---
ESG-NYT Danica Pension: Større fokus på sociale forhold i det aktive ejerskab

  Danica Pension: Større fokus på sociale forhold i det aktive ejerskab

  Sociale forhold som sundhed, medarbejdersikkerhed og en robust forretningsmodel er kommet i større fokus på baggrund af Coronakrisen. Det viser Danica Pensions nye aktivt ejerskabsrapport, hvor også samfundsansvar er et gennemgående tema sammen med grøn omstilling.

  Coronakrisen giver markante dønninger i samfundsøkonomien, og det har sat selskaber under stort pres. Den nye virkelighed afspejles også i Danica Pensions nye rapport for aktivt ejerskab for første halvår af 2020, hvor sociale forhold var de vigtigste diskussionsemner over selskaber.

  I de første seks måneder af 2020 udgjorde sociale forhold 33 procent af dialogerne i modsætning til 23 procent i 2019. De vigtigste diskussionsemner inden for sociale aspekter handlede om, hvorvidt selskaberne har en modstandsdygtig forretningsmodel, og hvordan de sikrer sundheden og sikkerheden for deres medarbejdere.

  ”Krisen har sat selskabernes forretningsmodel på en stor prøve, og derfor var det nødvendigt at sætte fokus på, om de havde en økonomisk levedygtig forretning, der kunne stå igennem krisen. Det kommer vi også til at diskutere med selskaberne fremadrettet, siger ”Ole Krogh, adm. direktør i Danica Pension

  https://danicapension.dk/om-danica-pension/presse/presse/artikler/privat/aktivt-ejerskab-stoerre-fokus-paa-sociale-forhold-i-2020

  X