Global Risk Report 2019

  Dybtgående politiske, økonomiske, samfundsmæssige, teknologiske og miljømæssige transformationer forekommer i en hidtil uset omfang og tempo og er blevet en del af det daglige erhvervsliv

  Den 14. udgave af Global Risk Report, udarbejdet af World Economic Forum med støtte fra Marsh & McLennan Companies og andre partnere, undersøger det udviklende risikolandskab på makroniveau og fremhæver store trusler, der kan forstyrre verden i 2019 og over det næste årti.

  Det mest slående aspekt af årsrapporten er bekymringsniveauet for geopolitiske spørgsmål. Af de ti største risici forventes at blive forværret i 2019, og syv er forbundet med det politiske miljø. Over 90% af respondenterne forventer, at økonomiske konfrontationer / friktioner mellem store magter forværres i 2019, med et tilsvarende antal, der forudser erosionen af ​​multilaterale handelsregler og aftaler.

   

  Kilde: World Economic Forum, Global Risks Report 2019

  Og lad os ikke undervurdere den psykologiske virkning af al denne volatilitet og usikkerhed, både på arbejdspladsen og i samfundet som helhed. Det afgørende for at forbedre medarbejderes velbefindende har sjældent været højere.

  Er din virksomhed reageret effektivt på de risici, den står overfor? Få mere at vide ved at læse Global Risk Report 2019.

  Global Risk Report 2019

  DOWNLOAD PDF