“I nuværende situation tror jeg ikke, at investorer vil reflektere over klimaproblemer”

    “I nuværende situation tror jeg desværre ikke, at investorer vil reflektere over de store klimaproblemer, men tænke på sig selv og deres nuværende investeringer,” siger Jan Svensson, bestyrelsesformand i Mikrofonden Sverige til mediet Bootstrapping.dk.

    Artiklen fokuserer på et interessant spørgsmål: Nemlig  “hvorvidt impactvirksomheder vil lykkes gennem en recession. Man kunne tro, at de entreprenører, der har en stor passion for at løse nogle af verdens største problemer, vil gå den ekstra mil, der skal til for at lykkes, uanset hvor sort det ser ud, og hvor få økonomiske ressourcer der er tilstede. Vil virksomheder, der arbejder med grøn teknologi og bæredygtige løsninger have fordele eller ulemper i en tid, hvor man skal forvente mindsket salg, færre ressourcer til at holde på de bedste medarbejdere og større konkurrence om at tiltrække kapital?”

    For at få kvalificerede perspektiver på det har skribenten talt med nogle af de nordiske investorer, som investerer i social, miljømæssig og bæredygtig udvikling med et mål om at forbedre verden og at tjene penge på samme tid.

    https://bootstrapping.dk/hvad-betyder-coronakrisen-for-impactinvesteringer/