Lagkagehuset indrykker modsvar i aviser efter Tax stormvejr

  Lagkagehuset har torsdag indrykket en helsidesannonce i flere danske aviser, hvor firmaet forsikrer kunderne om, at man kan handle hos dem med god samvittighed. Det sker, efter at Lagkagehuset har været i modvind, fordi firmaet har modtaget økonomisk statshjælp, samtidig med at det har investorer med base i kendte skattelyområder som Jersey og Luxembourg, skriver Finans.dk.

  På sociale medier har brugere opfordret til at boykotte Lagkagehuset, og SF-politiker Karsten Hønge har kaldt Lagkagehuset for “kolde kælderkapitalister”.

  Ifølge direktøren for Lagkagehuset, Jason Cotta, har det været overvældende, hvor stærke følelser og holdninger der er til Lagkagehuset.

  – Desværre har nogle holdninger været drevet af misforståelser omkring vores skatteforhold og ejerskab, står der blandt andet i annoncen, der er underskrevet af Jason Cotta.

  – Fremadrettet vil vi skabe endnu mere gennemsigtighed omkring Lagkagehuset, står der videre.

  Annoncen er blandt andet trykt i Jyllands-Posten, Berlingske og Politiken.

  Men trods den forsonende tone er politisk chef i Mellemfolkeligt Samvirke Lars Koch ikke imponeret.

  – Det er vel ment, men det kan ikke rigtig bruges til noget. Vi bliver ikke klogere på, om investorerne i sidste ende putter pengene i skattely frem for at tage dem hjem til beskatning, siger Lars Koch til Politiken.

  Lagkagehuset har ikke gjort noget ulovligt ifølge Lars Koch.

  https://finans.dk/erhverv/ECE12173766/lagkagehuset-indrykker-modsvar-i-aviser-efter-stormvejr/?ctxref=forside