MP Pension ophæver karantænen af Danske Bank

  MP Pension oplyser, at Med udsigten til en markant udskiftning i Danske Banks bestyrelse ophæver MP Pension karantænen af banken. Det betyder, at MP igen kan investere i selskabet.
  MP Pension kan nu igen investere i Danske Bank. Direktør i MP Pension Jens Munch Holst forklarer hvorfor:

  “Bankens hovedaktionær, A.P. Møller Holdning har truffet en markant beslutning, der rydder op i bestyrelsen. Det betyder for os, at der er etableres et solidt grundlag for at finde den rette direktør med de rette værdier, der kan genskabe tilliden til banken. Vi kvitterer med at ophæve vores karantæne.

  En ny bestyrelse vil have en ny tilgang til at finde den rette CEO. Den gamle bestyrelse ville være belastet af hvidvasksagen, og det ville kunne gøre det hele lidt grumset. Vi har hele tiden sagt, at vi som aktiv investor gerne vil medvirke til, at Danske Bank kommer på fode igen, og nu er der skabt et håb for netop det.

  Vores primære opgave er at sikre vores 130.000 medlemmer en god pension. Desværre har vi igennem mange måneder oplevet, at værdien af vores investering i Danske Bank er faldet. Nu ser vi frem til, at den markante udskiftning i bestyrelsen og dernæst en ny CEO forhåbentlig vil afspejle en helt ny og holdbar kurs for banken – og dermed også gøre vores investering god”.

  https://mppension.dk/nyheder/mp-pension-ophaver-karantanen-af-danske-bank/