---ANNONCE---

Kontakt os

Telefonisk henvendelse: 70 23 40 10
Telefonerne er åbne alle hverdage fra: 10-15

Skriv til os på [email protected]
Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer.

Økonomisk Ugebrev A/S
CVR-nr.: 31760623
Sundkaj 125, 3 sal
DK-2150 Nordhavn
Faktura sendes til: [email protected]

Bank informationer:
Danske Bank
Reg.nr. 4180
Kontonr. 3100172917
IBAN: DK1830003100172917
SWIFT: DABADKKK

Joachim Kattrup

Chefredaktør

Uddannet Cand. Merc. (filosofi), CBS. Tidligere redaktør og founder af erhvervsmediet Erhvervsfilosofi.dk, stifter og tidligere adm. direktør af Økonomiforum, Forretningssystemer ApS amt e-magasinet CFOnordic.

Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar

– om ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab

Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar er en portal, der skarpt fokuserer på erhvervslivets og investorernes samfundsansvar.

Portalen har fokus på ESG, ansvarlige investeringer og aktivt ejerskab gennem professionel journalistik, databaserede analyser og ratings.  Hertil kommer interviews og dybdeborende artikler om ledelsesetik og selskabsledelse samt CSR og ESG strategier.

Portalen udgiver løbende selvstændige artikler under forskellige sektioner, ligesom der bringes samfundsansvarlige relevante artikler fra Økonomisk Ugebrevs øvrige udgivelser om Ledelse, Finans, Formue og Bestyrelsesguiden.

10 gange om året får du desuden som abonnent adgang til et tema, der går i dybden med relevante og aktuelle CSR- og ESG-emner.

Ambitionen er, at forsyne den finansielle værdikæde – herunder topledere, investeringsdirektører, ESG-analytikere, ansvarlige investorer, CSR-chefer og andre, der arbejder eller interesserer sig for samfundsansvar med analyser, indsigt og et kritisk journalistisk perspektiv på erhvervslivet som samfundsansvarlig finansiel aktør. Formålet er at skabe nytteværdi, sigtbarhed og refleksion gennem konkrete aktuelle dagsordner, som erhvervslivet kan spejle sig i.

Rammen for denne ambition er bl.a. internationale standarder, lovgivning og vejledninger, samt Verdensmål, Parisaftale og lignende politisk bestemte referencerammer og målsætninger. Dertil kommer generelle etiske principper, grundlæggende ideer om ledelsesansvar samt markedsaktørernes egne etiske formuleringer og værdigrundlag.

Alle artikler på portalen har et konkret og praktisk udgangspunkt, der udvikles på baggrund af grundig journalistisk arbejde og research. På portalen finder du desuden kommentarer og opinionsstof fra førende debattører med noget på hjertet om samfundsansvar.

Som abonnent tilbydes du desuden en række events og arrangementer til særpris. Disse annonceres løbende.

Om Økonomisk Ugebrev

Økonomisk Ugebrev har i mere end 25 år leveret indsigtsfuld og dagsordensættende journalistik og analyser til læserne og den brede offentlighed. Vores eksistensberettigelse er, at vi vedholdende leverer dybde, perspektiv og ny forståelse, som rækker videre end dagbladenes dag-til-dag nyheder. Den opgave stiller store krav til os, og det er også en opgave, vi forsøger at løse med ydmyghed.

Vi ser os selv som erhvervslivets ærlige ven, der har skarpt fokus på aktualitet, dybde, perspektiv og ny forståelse. Mens dag-til-dag medierne i nyhedsstrømmen leverer en strøm af brikker, forsøger vi at lægge puslespillet.

God fornøjelse med Økonomisk Ugebrev Samfundsansvar.

Redaktionen

Ansvh. chefredaktør: Morten W. Langer
Redaktør: Joachim Kattrup
Redaktionschef: Henrik Skovgaard Lauritsen

X